LVIA-suunnittelu

Meiltä talotekniikkaa eteläisen Suomen saneerauskohteisiin ja uudisrakennuksiin

Vuosien varrella olemme toteuttaneet LVIA-järjestelmien suunnittelutöitä mm. asuinrakennuksiin, vanhainkoteihin, päiväkoteihin, kouluihin, liiketiloihin, ravintoloihin, terveysasemille sekä hammaslääkäri- ja lääkäriasemille ja lisäksi taloyhtiöiden linjasaneerauksiin. Kun LVIA-tekniikka on suunniteltu ja toteutettu oikein, toimii se moitteetta taustalla ja tuottaa iloa ja hyötyä lähes näkymättömästi. Huonetila on miellyttävän lämpöinen, sisäilma tuntuu raikkaalta ja vesi juoksee halutulla tavalla – kattava LVIA-suunnitelma tuottaa kokonaisvaltaisen tilaelämyksen.

KHTT - Suunnittelu Oy toteuttaa LVIA-suunnittelutyöt mm. Tampereella, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Turussa, Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä sekä niiden lähikunnissa.


Kun tavoitteena on energiatehokas ja automatiikkaa hyödyntävä rakennus...

Meillä suunnitellaan toimivaa lämmitys-, vesijohto- ja ilmanvaihtotekniikkaa kohteeseen kuin kohteeseen. Hyvin suunniteltu taloautomaatio tekee tilan käytöstä miellyttävää ja tarkoituksenmukaista. LVIA-suunnittelun ammattilaiset palvelevat sinua projektisi alkumetreiltä saakka – ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Katso myös sähkösuunnittelupalvelumme!

 

KOKEMUS – siitä meidät tunnetaan, meiltä tilaat onnistuneesti:

  • Liiketilojen LVIA-suunnittelutyöt
  • Teollisuuden LVIA-suunnittelutyöt
  • Asuintalojen LVIA-suunnittelutyöt
  • Julkisten rakennusten LVIA-suunnittelutyöt

Kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme ja osaamistamme, jotta voimme vastata tulevaisuuden taloautomatiikan haasteisiin täydellä asiantuntemuksella.

  • Tietosuojasertifikaatti