DALI- ja KNX- ohjausjärjestelmät 

Suunnittelutyöt ja käyttöönotot asiantuntevasti Hämeenlinnasta koko eteläiseen Suomeen

KHTT - Suunnittelu Oy toteuttaa erilaisten KNX- ja DALI-ohjausjärjestelmien suunnittelu- ja käyttöönottotyöt ammattitaidolla. Saat toteutuksemme mm. Tampereen, Hämeenlinnan, Lahden, Turun, Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella. Kerro kohteestasi, annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme järjestelmäsi – millaisin työvaihein, aikatauluin ja kustannuksin.


Muunneltava KNX-automaatiojärjestelmä on tätä päivää

Meiltä saat toimivat toteutukset mm. KNX-taloautomaatiojärjestelmään ja -väylätekniikkaan. Teemme perinteisen sähkösuunnittelun lisäksi tarvittavat KNX-käyttöönotot. Käytössämme on aina viimeisin ETS-ohjelma.

Nykyaikaisen KNX-taloautomaatiojärjestelmän etuna on sen muunneltavuus. Kun järjestelmää voidaan laajentaa huolimatta sen valmistajista, päästään hyödyntämään ja sovittamaan automaatiojärjestelmiä sujuvasti toisiinsa. KNX-väylätekniikkaa hyödyntämällä voidaan saavuttaa hyviä säästöjä aina toteutusvaiheesta rakennuksen koko elinkaaren varrelle.

Muunneltavuudesta on etua esimerkiksi silloin, kun käyttäjien tarpeet tai liiketoiminnan muodot muuttuvat. KNX-järjestelmää voidaan ohjata väyläkaapeleilla tai langattomasti. KNX-järjestelmää hyödynnetään mm. kouluissa ja toimistorakennuksissa, ja se voidaan asentaa niin uudiskohteisiin kuin peruskorjattaviin rakennuksiin.


Helvarin DALI-valaistusohjausjärjestelmien käyttöönotot ja suunnittelu

Meiltä löytyy osaamista myös energiatehokkaiden valaistusohjausjärjestelmien suunnittelusta ja käyttöönotosta. Käytössämme ovat viimeisimmät versiot Designer- ja Toolbox-ohjelmistoista.


Kysy lisää!

Kun toiveena on kustannustehokkaita ratkaisuja esimerkiksi valaistukseen, lämmitykseen, ilmastointiin ja valvontaan, olethan yhteydessä. Hämeenlinnalainen KHTT - Suunnittelu Oy toteuttaa DALI- ja KNX-järjestelmien suunnittelutyöt ja käyttöönotot ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

  • Tietosuojasertifikaatti