Sähköverkkoanalysointi ja laatumittaukset

Puolueetonta sähköverkkoanalysointia ja laatumittausta Hämeenlinnasta

KHTT - Suunnittelu Oy toteuttaa sähköverkostojen analysoinnit ja laatumittaukset kokemuksella. Mittaamme sähkön käytössä esiintyvät ongelmat, sähköverkon kuormituksen, sähkön laadun, yliaallot ja kompensoinnin. Toimimme puolueettomana asiantuntijana niin sähkölaitoksille kuin sähkön käyttäjillekin. Kun tarvitset sähköverkkoasiantuntijaa esimerkiksi Hämeenlinnan, Tampereen, Lahden, Espoon, Vantaan, Helsingin tai Turun alueelle, olethan yhteydessä!


Teettämällä sähköverkon laatumittauksen mahdollistat:

  • Toiminnan jatkuvan parantamisen
  • Riskien hallinnan
  • Kilpailukyvyn takaamisen

Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti muun muassa kouluttautumalla, vain siten voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista sähköverkkoanalysointia ja laatumittausta tulevaisuudessakin. Asiantuntevan palvelumme takana on ymmärrys siitä, että asiakkaamme vaativat toiminnaltamme samaa laadunhallintaa kuin omaltakin toiminnaltaan.

Mittauskalustoamme päivitetään tarpeen mukaan, muun muassa analysointiin olemme hankkineet Fluke 435 Power Quality Analyzer -mittalaitteen.

Kysy lisää!

KHTT - Suunnittelu Oy toteuttaa sähköverkostojen analysoinnit ja laatumittaukset kokemuksella mm. Hämeenlinnan, Tampereen ja Lahden sekä pääkaupunkiseudun alueella.

Kysy lisää

  • Tietosuojasertifikaatti